PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Десерт «Слива в шоколаді» від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Кулінарний експерт Алла Ковальчук навчила готувати незвичайне, але дуже смачне сливове варення.

Інгредієнти:

Сливи1 кг

Цукор600 г

Вода300 мл

Какао50 г

Чорний шоколад100 г

Рослинновершкова суміш50 г

Апельсинова цедра 1 апельсина

f5ae83_wmark

Спосіб приготування:

Сливи розділіть. Приготуйте цукровий сироп і залийте ним сливи. Потримайте сливи у сиропі 15 хвилин, потім проваріть 5-7 хвилин до м’якості.

Додайте рослинновершкову суміш, какаопорошок, подрібнений шоколад, цедру апельсина. Перемішайте і проваріть ще 2-3 хвилини. Закочуйте десерт в стерилізовані банки.