PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Персикове варення від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Кулінарний експерт Алла Ковальчук поділилася рецептом фірмового варення з персиків.

Інгредієнти:

Персики1 кг

Цукор800 г

Вода200 мл

Мигдаль100 г

Лимонна кислота1 ч. л.

CBw2xDPI60A

Спосіб приготування:

Персики розламайте на половинки, видаліть кісточки. Половинки персиків бланшируйте, зніміть шкірку. Зваріть цукровий сироп.

Персики залийте сиропом і дайте настоятися, потім обережно зливайте сироп, знову закип’ятіть і залийте їм персики. Повторіть так три рази. У варення додайте мигдаль і лимонну кислоту. Прокип’ятіть варення 1 хвилину, закрутіть в стерилізовані банки.