Запечена кукурудза від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Ігор Місевич вже розповідав, як правильно варити кукурудзу, а тепер кулінарний експерт шоу “Все буде смачно!” поділився секретами її запікання.

Інгредієнти:

Кормова кукурудза молочна3 шт.

Рослинновершкова суміш100 г

Кріп10 г

Петрушка10 г

Коріандр10 г

Кмин10 г

Перець чорний мелений10 г

Базилік сухий10 г

Часник2 зубчики

Сіль1 ч. л.

5fe7e02007f26d3161fd1fd3a33613c2

Спосіб приготування:

Змішайте розм’якшену рослинновершкову суміш, вичавлений часник, дрібно нарізану зелень (кріп і петрушку), коріандр, кмин, сіль, сухий базилік і чорний мелений перець. Все перемішайте.

Кукурудзу очистіть від лушпиння. Змастіть з усіх боків рослинновершковою сумішшю. Оберніть кожну пергаментом, потім фольгою і залиште на 5 хв. після запікайте при 200°C 40 хвилин.