Варена кукурудза від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Кулінарний експерт Ігор Місевич розповів, як правильно варити кукурудзу.

Інгредієнти:

Кукурудза (харчова молочна) – 6 шт.

Лимон – ½ шт.

Сільза смаком

YmhF

Спосіб приготування:

Кукурудзу очистити від листя. Поставте кип’ятити воду. На дно п’ятилітрової каструлі викладіть шар кукурудзяного листя, потімкукурудзу, залийте окропом і накрийте кришкою.

Поставте каструлю на вогонь, після закипання зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин. У воду додайте лимонний сік. Загасіть вогонь і дайте кукурудзі постояти 5 хвилин. Потім вийміть з води. Кожну варену кукурудзу посипте сіллю за смаком.