Кукурудзяні тортільяс від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Кукурудзу можна не тільки зварити або запекти, а ще й приготувати з неї мексиканські коржі за рецептом Ігоря Місевича.

Інгредієнти:

Кукурудза харчова молода2 шт.

Яйця4 шт.

Сметана 15% – 300 мл

Рослинновершкова суміш30 г

Пшеничне борошно200 г

Кукурудзяне борошно – 150 г

Цукор1 ст. л.

Сіль1 ч. л.

Розпушувач1 ч. л.

tortilya

Спосіб приготування:

З вареної кукурудзи зніміть зерна. Змішайте рідкі інгредієнтияйця, сметану і рослинновершкову суміш.

В окремому посуді змішайте сухі компонентипшеничне і кукурудзяне борошно, цукор, сіль, розпушувач. Змішайте сухі компоненти з рідкими. Додайте зерна кукурудзи і розмішайте. Дайте тісту постояти 10 хв. в холодильнику.

Сковороду змажте рослинновершковою сумішшю. Обсмажте кожен корж по 2 хвилини з кожного боку.