PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

В’ялені помідори від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Кулінарний експерт Алла Ковальчук розповіла, як приготувати в’ялені помідори.

Інгредієнти:

Помідори «Сливки» – 15 шт.

Сіль4 ч. л.

Петрушка50 г

Сухий базилік20 г

Орегано20 г

Чорний мелений перець3 г

recipes34-10

Спосіб приготування:

Поставте кип’ятити воду. На помідорах зробіть хрестоподібні надрізи. Опустіть помідори в окріп на 30 секунд, потім опустіть в холодну воду.

Зніміть з помідорів шкірку. Розріжте кожен помідор на чотири частини, ложкою вийміть насіння і рідку частину.

Тверду м’якоть викладіть зрізом вгору на пергаментний папір на деко. Присипте сіллю, перцем, дрібно нарізаною петрушкою, базиліком та орегано.

Поставте в розігріту до 100° C духовку на 1,5 години.