Тістечка з цвітної капусти від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати рулети з брокколі і червоної риби, а тепер кулінарний експерт поділилася рецептом ще однієї корисної закускитістечок з цвітної капусти.

Інгредієнти:

Цвітна капуста300 г

Рослинновершкова суміш20 г

Борошно – 120 г

Мускатний горіх1 г

Соняшникова олія – 15 мл

Яйце1 шт.

Сіль35 г

21b44e654075101cdaaf63a1a671353f

Спосіб приготування:

Цвітну капусту промийте і розберіть на суцвіття. Варіть в підсоленій воді на середньому вогні приблизно 5-7 хвилин, поки капуста не стане м’якою. Подрібніть капусту в блендері, додайте яйце, розтоплену рослинновершкову суміш – і ще раз перемішайте в блендері. Додайте сіль, мускатний горіх і борошно. Залиште суміш постояти 10 хв., щоб вона стала більш однорідною. Суміш залийте в кондитерський мішок або пакет і вичавіть на змащений маслом пергамент невеликими кружечками. Випікайте приблизно 20-25 хвилин при 180°C.