PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Рулет із брокколі та червоної риби від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Кулінарний експерт Алла Ковальчук розповіла, як приготувати смачну і корисну закуску.

Інгредієнти:

Броколі – 300 г

Червона риба200 г

Яйця3 шт.

Борошно – 150 г

Сметана100 мл

Бринза150 г

Часник2 зубчики

Сіль35 г

13982_640

Спосіб приготування:

Брокколі промийте та відваріть 5-7 хв. Перетріть готову капусту в блендері. Додайте яйця, сіль і перетріть ще раз. Перекладіть в іншу миску і додайте борошно. Готову масу викладіть рівним шаром у форму і випікайте 25 хв. в духовці при 180°C.

Для начинки рулету змішайте сметану, бринзу і подрібнений часник. Червону рибу порізати на скибочки. Намажте сирну суміш на пласт випеченого капустяного тіста. Зверху викладіть червону рибу. Згорніть рулет і поставте його в холодильник на 40-60 хв.