Курячі ковбаски від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Якщо ви вже навчилися готувати домашні ковбаски з яловичини і свинини, а також баварські ковбаски за рецептом Ігоря Місевича, то саме час освоїти приготування не менш смачних курячих ковбасок з грибами.

Інгредієнти:

Курячі стегенця500 г

Сметана (25%) – 1-2 ст. л.

Сіль1,5 ч. л.

Мелений чорний перець1 ч. л.

Коріандр – 1 / 2 ч. л.

Печериці150 г

Цибуля1 шт.

Суміш рослинної олії та вершкового масла – 30 г

Кулінарна нитка і голка

kuriny-e

Приготування:

З курячих стегенець зніміть шкірки, промийте їх, зріжте наявний жир. Потім шкурки присипте сіллю і залиште на 3-5 хвилин. Після чого промийте, обсушіть паперовим рушником і зшийте з них мішечки. М’ясо зніміть з кістки, покладіть в морозилку, щоб воно злегка затверділо. Потім дрібно нарубайте. Додайте до м’яса дрібно порізаний курячий жир, а також сіль, перець, коріандр. Перемішайте. Дрібно наріжте шампіньйони і цибулю, обсмажте в невеликій кількості суміші рослинної олії та вершкового масла. Остудіть до кімнатної температури. Змішайте з курячим фаршем. Поставте фарш в холодильник на 1 годину. Якщо фарш виявиться недостатньо вологим, додайте 1-2 ложки жирної сметани.

Наповніть фаршем мішечки з курячих шкурок і зашейте їх нитками. Решітку гриля змастіть рослинною олією. Перевертайте ковбаски кожні 5 хвилин, змащуючи кожен бік цукровим сиропом. Смажте ковбаски до рум’яної скоринки 20-25 хвилин. З готових ковбасок витягніть нитки.