Домашні ковбаски від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Ігор Місевич розповів, як в домашніх умовах приготувати відмінну закуску до пива.

Інгредієнти:

Свинина (ошийок) – 500 г

Яловичина (товстий край) – 500 г

Натуральна свиняча оболонка1 м

Цибуля ріпчаста2 шт.

Часник2 зубчики

Сіль1 ч. л.

Перець чорний мелений1 ч. л.

Чебрець1 гілочка

Горіхи волоські3 шт.

Коньяк2 ч. л.

Kolbaski

Приготування:

Промийте під проточною водою свинячу оболонку. Потім замочіть її в оцтово-содовому розчині і відправте настоюватися на годину в холодильник. М’ясо покладіть у морозилку, щоб воно злегка затверділо. Після цього наріжте свинину і яловичину кубиками по 0,5 см. Дрібно нарізану цибулю обдайте окропом. В коньяк додайте сіль, перець, дрібно нарізаний часник, подрібнений чебрець. Перемішайте. Потім цю суміш додайте у фарш разом з цибулею і дрібно порізаними волоськими горіхами. Все ретельно перемішайте. Поставте фарш у холодильник на 1 годину. Промийте оболонку під проточною водою, один край зав’яжіть двома вузлами.

Наповнюйте оболонку фаршем за допомогою обрізаної пластикової пляшки або спеціальної насадки на м’ясорубці. Через кожні 15 см перев’язуйте оболонку. Кінець оболонки також треба зав’язати двома вузлами.

Проткніть ковбаски зубочисткою, потім опустіть їх на 20 секунд в окріп. Решітку гриля змастіть рослинною олією. Перевертайте ковбаски кожні 5 хвилин, змащуючи кожен бік цукровим сиропом. Смажте ковбаски до рум’яної скоринки 20-25 хвилин.