Баварські ковбаски до пива від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Ігор Місевич вже розповідав, як приготувати домашні ковбаски з яловичини і свинини. А тепер кулінарний експерт поділився рецептом ідеальної закуски до пивалегендарних баварських ковбасок.

Інгредієнти:

Яловичина (товстий край) – 1 кг

Шпик підкопчений300 г

Бараняча оболонка1 м

Цибуля ріпчаста1 шт.

Кріп25 г

Петрушка25 г

Сіль1 ч. л.

Перець чорний мелений1 ч. л.

weisswurst

Приготування:

Промийте під проточною водою баранячу оболонку. Потім замочіть її в оцтово-содовому розчині і відправте настоюватися на годину в холодильник. Двічі пропустіть через м’ясорубку телятину. Додайте подрібнені шпик, цибулю, кріп, петрушку, сіль і перець. Перемішайте. Поставте фарш в холодильник на 1 годину. Промийте оболонку під проточною водою, один край зав’яжіть двома вузлами.

Наповнюйте оболонку фаршем за допомогою пластмасової воронки або спеціальної насадки на м’ясорубці. Через кожні 20 см перев’язуйте оболонку. Кінець оболонки треба також зав’язати двома вузлами. Проткніть ковбаски зубочисткою. Потім опустіть їх на 20 секунд в окріп. Решітку гриля змастіть рослинною олією. Перевертайте ковбаски кожні 5 хвилин, змащуючи кожен бік цукровим сиропом. Смажте ковбаски до рум’яної скоринки 15-17 хвилин.