Смажені кабачки від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Кулінарний експерт Алла Ковальчук навчила правильно смажити корисні, смачні та дешеві кабачки.

Інгредієнти:

молоді кабачки3 шт

рослинна олія для смаження50 мл

Для панірування:

пшеничне борошно100 г

кукурудзяне борошно – 100 г

манка100 г

мелений мускатний горіх1 ч. л.

сухий базилік1 ч. л.

чорний мелений перецьщіпка

сіль1 ч. л.

1373314695_a3f9aeaf7a903cc7ab790f0490d2e81c_shutterstock_141533992

Приготування:

Підготуйте панірування. У пшеничне борошно додайте сіль і чорний мелений перець. В кукурудзяне борошно – сушений базилік, сіль. У манку додати мелений мускатний горіх і сіль. Всі панірування добре перемішайте.

Кабачки наріжте кружечками завтовшки 1 см. Посоліть кабачки безпосередньо перед смаженням. Панірують кабачки в паніровці з пшеничного борошна два рази з кожного боку. В паніровці з кукурудзяного борошна і манки по одному разу з кожної сторони. Обсмажуйте кабачки в розігрітому рослинному маслі з кожного боку до утворення золотистої скоринки. Подавайте смажені кабачки з часниково-лимонним соусом.