Соте з кабачків від Сергія Калініна

Все буде смачно

Ми вже розповідали, як приготувати кабачкову ікру за рецептом Ігоря Місевича. А тепер своїми кулінарними секретами поділився Сергій Калінін.

kalinin-1024x1024 (1)Ріжемо кубиками кабачки, потім нарізаємо моркву і цибулю. Помідори очищаємо від шкірки, розрізаємо їх навпіл і натираємо на крупній тертці. Ріжемо дрібно часник.

Обсмажуємо на сковороді моркву, потім додаємо до неї цибулю, часник і смажимо ще хвилину. Викладаємо натерті помідори, перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин.

Додаємо сіль і перець, лавровий лист і зверху рівним шаром розподіляємо кабачки. Закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися 10-15 хвилин.

Додаємо зелень, перемішуємо і тушкуємо ще 15 хвилиндо повної готовності кабачків.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля