Кабачкова ікра в мультиварці

Все буде смачно

З мультиваркою приготування кабачкової ікрице чисте задоволення, тому що не потрібно в спеку стояти біля гарячої плити. Кабачкова ікра готується в мультиварці практично сама.

Інгредієнти:

400 г кабачків

2 цибулини

1 морква

1 болгарський перець

1 ст. ложка томатної пасти

0,5 ч. ложки цукру

ст. ложки рослинної олії

запашний перець за смаком

червоний мелений перець за смаком

чорний мелений перець за смаком

сіль за смаком

sovetskaya_kabachkovaya_ikra-72826Приготування:

Цибулю і моркву довільно поріжте невеликими шматочками.

Увімкніть мультиварку, виберіть режим “Випічка”, 20 хвилин, налийте рослинне масло, насипте моркву, потім цибулю. Готуйте, іноді помішуючи овочі.

Пдготовьте інші овочі.

Болгарський перець порізати кубиками. Кабачки також поріжте кубиками.

Після сигналу мультиварки, додайте в каструлю кабачки, болгарський перець і перемішайте.

Виберіть режим “Випічка”, 20 хвилин. Після сигналу додайте в каструлю томатну пасту, спеції, цукор, посоліть і перемішайте. Увімкніть режим “Тушкування”, 60 хвилин.

Готову ікру перекладіть в миску і овочі подрібніть блендером.

Остудіть кабачкову ікру і подавайте зі свіжим хлібом або гарніром на свій вибір: картопля, рис, каші.

Джерело: lady.tochka.net