Квас за 30 хвилин від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Ігор Місевич вже розповідав, як приготувати вдома класичний квас. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачноподілився рецептом не менш смачного швидкого квасу, який можна подавати до столу вже через 30 хвилин.

Інгредієнти:

вода2 л

сухі дріжджі2 ч. л.

цукор200 г

лимонна кислота1 ч. л.

1340030677_755Приготування:

У трилітрову банку залийте теплу воду. Додайте лимонну кислоту, дріжджі. Цукор висипте у сотейник і поставте на вогонь. Залиште на п’ять хвилин, не заважаючи. Коли цукор стане коричневого кольору, додайте воду і перемішайте. У банку влийте розведений палений цукор. Все добре перемішайте і залиште в теплому місці мінімум на 30 хв.