Ганна Кушнерук вразила стравою гостей у Нью-Йорку

Все буде смачно

В гостях у проекту «Все буде смачно!» побувала психолог і ведуча проекту «За живе!» Ганна Кушнерук. Разом зі знавцем народних страв – кулінаром Ігорем Мисевичем – вона приготувала два види квасу та окрошку. Сайт STB.UA вирішив дізнатися у Ганни, якими їй запам’яталися ці кулінарні пригоди.

photo55dd8d9ab34c8Якщо чесно, я поки не встигла приготувати квас і окрошку вдома, бо це «довгограючі страви», які вимагають часу. З домашніх – окрошку люблю тільки я, тому волію їсти її в ресторані.

Втім, отримані навички я вже пустила в хід на одній з вечірок в Нью-Йорку. Це був кольоровий лід як аналог тарілочок від Ігоря Місевича. Я заморожувала не воду, а освітлений яблучний сік з лимоном, м’ятою і журавлиною, а потім помістила його в графин з алкогольним коктейлем. Вийшло дуже красиво і гості були у захваті.

Безумовно, мені дуже сподобалося у Наді Матвєєвої в гостях. Вона така чарівна! І з Ігорем ми теж дуже добре спрацювалися. Можу сказати напевно: окрошка, яку ми приготували з Ігорем, дуже відрізняється від усіх тих, які подають у ресторанах. Вона була набагато ніжнішою і вишуканішою. Заправка з гірчиці від Ігоря – справжній шедевр, вона робить це блюдо неперевершеним.

Я весь час переживала, що процес приготування квасу дуже складний, і ми будемо довго його готувати, але з Ігорем і Надійкою час пролетів непомітно, а квас і окрошка приготувалися дуже швидко.

Раніше я не знімалася в подібних кулінарних програмах, але ми з подругою знімали свої майстер-класи з приготування сніданків. Це однозначно моя тема і я хочу далі розвиватися в цьому напрямку – крім того, чим я займаюся.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» щосуботи та щонеділі о 9 ранку на СТБ!