Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів

Все буде смачно

Ось вам проста, смачна і незвичайна ідея для спекотних літніх днів: замість звичайного льоду можна зробити заморожені кубики… шампанського!

Рецепт простий до неподобства: у формочку для льоду акуратно налийте шампанське і помістіть в морозилку на ніч. Отримані шипучі кубики можна додавати до соків, фруктових напоїв або коктейлів і сміливо пригощати гостей. Нехай шампанське трохи підтане в келиху і потихеньку почне випускати бісерні бульбашки. Звичайно, шиплять такі кубики не так сильно, як звичайне шампанське, але от за смаком нічим поступатися не будуть. Плюс до всього, виглядає це досить цікаво і незвично.

champagne-ice-cubes-blog

Джерело: AdMe.ru