Як презентувати домашні суші?

Все буде смачно

Експерт шоу «Все буде смачно!» і метр японської кухні Йоші Фидзівара розповів, як правильно презентувати макі, нігірі, імбир, васабі і роли «Філадельфія».

«Для японців дуже важлива естетична складова трапези – їжа повинна бути смачною, але набагато важливіше, щоб їжа була красивою. Ми візьмемо традиційні прямокутні тарілки. По центру викладемо наші суші. Васабі, імбир – традиційно подають праворуч, ближче до руки, якою ми зазвичай їмо. До речі, пропоную подати імбир у вигляді трояндочки. Відберіть кілька довгих «пелюсток» імбиру і викладіть їх навхрест. Потім скрутіть «пелюстки» в трубочку. Коли квітка вийде бажаного розміру, злегка зігніть пелюстки назовні, як у справжньої троянди», – говорить Йоші Фудзівара.

100956559-413482

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Як приготувати рис для суші?

Як зробити заправку для рису?