Як правильно їсти суші?

Все буде смачно

Раніше японський шефкухар Йоші Фудзівара розповів спеціально для проекту «Все буде смачно!», як готувати макі, нігірі та роли «Філадельфія». А тепер кулінарний експерт поділився нюансами вживання сушіщоб було і естетично, і смачно.

«Я часто бачу, як люди вмочують у соєвий соус рис. Але в соєвий соус суші необхідно занурювати тією стороною, на якій знаходиться риба. Адже наш рис, приправлений рисової заправкою, а соєвий соус вб’є весь смак. Суші і роли не відкушуютьїх їдять в один укус. Так смачніше. І нігірі потрібно класти в рот: рибою на язик»,каже Йоші Фудзівара.

1362317707_sushi-01

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як користуватися паличками для суші?