Як підготувати рибу для суші?

Все буде смачно

Для суші підійде майже будь-яка червона риба. Наприклад, візьміть для нігірі і «Філадельфії» охолоджене філе лосося або сьомги. А ось заморожену рибу краще не бративона буде менш смачна і більш рихла. Потрібно дивитися на колір рибивін не повинен бути занадто блідим. Тому що це і є перша ознака декількох заморозок. Хоча і занадто яскравий колірне дуже добре. Велика ймовірність використання штучних барвників. М’ясо риби не має бути пухким, а навпакипружним. І повинен бути слабкий запах солоної риби без всяких домішок.

8d7ebcc13e7b

На 1 кг риби потрібно брати 100 г солі. Насипте сіль рівним шаром по всьому філе і втирайте пальцями. Використовуйте сіль з великими кристалами. Залиште рибу на дошці на півгодини при кімнатній температурідля слабкого засолювання цього буде достатньо.