Молода картопля в карамелі від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Якщо ви вже навчилися готувати відварену молоду картоплю і запечені картопляні човники, то тепер саме час освоїти рецепт молодої картоплі у карамелі від Ігоря Місевича

Інгредієнти:

дрібна молода картопля1 кг

цукор3 ст. л.

вершкове масло50 г

лаврове листя1 шт.

кріп, чебрецькілька гілочок

розмарин1 гілочка

горошини перцю6-7 шт.

сіль

шматочок сиру

luna-096-523x348

Приготування:

Добре помийте картоплю, але шкірку не зчищайте. Опустіть картоплю в підсолений окріп, додавши перець, лавровий лист, кріп, чебрець і шматочок сиру.

Проваріть картоплю протягом 15 хвилин, потім треба її обсушити і дати охолонути.

У каструлі на повільному вогні розтопіть цукор з водою і додайте листочки розмарину.

Через 2-3 хвилини викладіть до каструлі картоплю, добре змішайте з карамеллю і підсмажте до золотистого кольору.

Додайте вершкове масло і смажте до рум’яної скоринки ще 2-3 хвилини.