Пельмені з подвійною начинкою від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Для шанувальників оригінальної кухні Алла Ковальчук розповіла, як приготувати неймовірні подвійні пельмені з начинкою із вареної картоплі та печінки.

Інгредієнти:

куряча печінка – 300 г

шампіньйони – 100 г

картопля – 2 шт.

цибуля – 2 шт.

сіль – 10 г

перець чорний мелений – 5 г

олія – 60 мл

Zagotovka-s-nachinkoj-600x449

Приготування:

Доведіть посолену воду до кипіння. Відваріть у ній почищену та нарізану шматками картоплю.

Обсмажте порізану цибулю на сковороді з олією.

З відвареної картоплі злийте воду та розімніть її товкачем на пюре. Додайте до нього обсмажену цибулю, сіль та перець.

Обсмажте на одній сковороді нарізані цибулю та печериці впродовж 10 хвилин. На іншій – обсмажте курячу печінку впродовж 10 хвилин.

Обсмажені печериці, цибулю та печінку пропустіть через м’ясорубку.  Додайте до маси сіль, перець і перемішайте.

Тісто розкачайте на пласт товщиною 2 мм. Чаркою діаметром 3 см виріжте кружечки.

Візьміть 2 кружечки тіста і з’єднайте їх половинки, формуючи бортик. По одну сторону викладіть начинку з печінкою, а по другу картопляну. Защипніть краї та сформуйте пельмені.

Складайте пельмені на дошку з борошном, зверху також присипте борошном.

Варіть пельмені в бульйоні після пельменів зі свининою впродовж 5 хвилин. Викладайте на тарілку зі шматочком вершкового масла.