Курячі гомілки в пюре від Самвела Адамяна

Все буде смачно

Хрусткі зовні і соковиті усередині – Самвела Адамян поділився рецептом курячих гомілок у гороховому пюре під кляром.

Інгредієнти:

курячі гомілки – 3 шт.

горох – 300 г

вершкове масло – 50 г

яйця – 2 шт.

борошно – 60 г

сіль – ½ ч. л.

чорний мелений перець – ½ ч. л.

сухий часник – ½ ч. л.

паприка – ½ ч. л.

олія – 150 мл

2.2.71_2_2.2.71_326X580

Приготування:

Зваріть горох, як у попередніх рецептах. Посоліть його, додайте вершкове масло і збийте у блендері.

Спустіть шкірку з кожної гомілки і натріть м’ясо спеціями. Знову прикрийте м’ясо шкіркою.

Викладіть гомілки на розігріту на сильному вогні сковороду з олією і обсмажте впродовж 2 хвилин. Зменште вогонь, накрийте сковороду кришкою і залиште гомілки смажитися на 30 хвилин.

Для кляру збийте яйце з сіллю і водою. Додайте борошна та знову збийте.

Кожну гомілку обкачайте в борошні, потім змастіть гороховою масою, знову обкачайте в борошні, а потім – у клярі. Покладіть гомілки на розпечену сковороду з олією та обсмажте впродовж 10 хвилин, перевертаючи на різні боки.