PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Горохова запіканка від Самвела Адамяна

Все буде смачно

Самвел Адамян розповів, як приготувати пористу, духмяну, ароматну горохову запіканку з сиром.

Інгредієнти:

горох – 300 г

яйця – 2 шт.

сметана (20%) – 2 ст. л.

олія – 1 ст. л.

часник – 3 зубчики

твердий сир – 100 г

коріандр – 1/3 ч. л.

сіль – 1/3 ч. л.

чорний мелений перець – 1/3 ч. л. 

e020b964-f814-11e1-8987-c0598ce7681e

Приготування:

Зваріть горох, як у попередньому рецепті. Посоліть.

Натріть твердий сир і додайте до гороху. Подрібніть масу в блендері.

Збийте яйця. Додайте до них сметану та олію і знову збийте. Обчистіть і дрібно наріжте часник. Додайте його до яєчної суміші, а потім перелийте її в горохово-сирну масу. Додайте коріандр, сіль і перець та вимішайте масу.

Дно форми вистеліть пергаментом і вилийте туди масу. Запікайте в духовці за температури 180°C 30 хвилин.