Алла Ковальчук навчить тушкувати качку

Все буде смачно

Раніше наші бабусі балували нею сім’ю чи не на кожні вихідні. А для нас ця страва стала вишуканим делікатесом, який готують лише у ресторанах. Але усе зміниться! Ми повернемо її  на ваші столи: соковиті, пряні, м’ясні шматочки під золотистою скоринкою, що просто тануть у роті… Подушка з ніжних, запашних овочів… І все це під густим, духмяним соусом зі шматочками хрусткого бекону… Обіцяємо, аромат буде такий, що збіжиться вся вулиця! Алла Ковальчук навчить готувати тушковану качку.

Завдяки шоу «Все буде смачно!» ви приготуєте качку швидко і без проблем. Крім того, на вас чекають рецепти ще двох невимовно смачних страв з качки. Ніжна, кремова закуска з качиного м’яса – справжній французький рійєт. А також рум’яні шматочки качиної грудки із запашними грибочками під базиліком. Справжній шашлик з качки ви приготуєте на власній кухні! 

00080851

Ви навчитеся обробляти тушку качки всього за 2 хвилини! Ми відкриємо головний секрет: що зробити з качкою перед приготуванням, щоб у готовій страві не було «сального» присмаку? Ви побачите, як підготувати качку, аби вона не вийшли занадто жирною у готовій страві. Та який інгредієнт додати до качки під час тушкування, щоб м’ясо не стало сухим? Більше ніяких жорстких, наче гума, шматків м’яса! Ми покажемо, що зробити із вже готовою стравою, щоб м’ясо просто тануло у роті…

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї суботи (14 травня) о 9 ранку на СТБ!