Лосось на грилі від Вінченцо Барба

Все буде смачно

Італійський кулінар Вінченцо Барба поділився рецептом вишуканого лосося на грилі.

Інгредієнти:
стейк лосося (сьомги або форелі) – 3 шт.
лимони3 шт.
Для маринаду:
чорний бальзамічний оцет3 ст. л.
часник1 зубчик
чебрець0,5 ч. л. сухого або свіжого
чорний мелений перець
сіль

knx4ot8ogi2g_full

Приготування:
Змішайте бальзамічний оцет, часник, чебрець, перець і сіль. Рибні стейки змастіть маринадом і залиште на 15 хвилин. Обсушіть стейки. Лимони наріжте тонкими кружечками і викладіть на решітку. Зверху покладіть рибу і зновулимони. Запікайте рибу з двох сторін приблизно 10 хвилин.