Картопля у фользі від Вінченцо Барба

Все буде смачно

Італійський кухар Вінченцо Барба розповів, як приготувати відмінний гарнір до шашлику.

Інгредієнти:
картопля – 3 шт.
часник3 зубчики
чорний мелений перець
сіль
цедра лимона
розмарин, фенхельщіпка
масло вершкове3 ч. л.
пломбір3 ст. л.
оливкова олія

img-5e6La3Приготування:
Чисту картоплю в шкірці проколіть виделкою в декількох місцях і змастіть оливковою олією.
На лист фольги покладіть часник, сіль, перець, розмарин, фенхель і кілька шматочків цедри лимона. Зверху викладіть картоплю.
Посередині кожної бульби зробіть надріз хрестнавхрест і покладіть на нього шматочок вершкового масла.
Загорніть картоплю у фольгу зі спеціями і запікайте у гарячому попелі приблизно 40 хвилин. Потім обережно відкрийте фольгу, покладіть на розріз пломбір і на 3 хвилини залиште бульби допекаться разом з морозивом на решітці.