PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Салат з овочів на грилі від Ігоря Місевича

Все буде смачно

До шашлику найкраще приготувати гарнір з овочів на мангалі за рецептом кулінара Ігоря Місевича.

Інгредієнти:

баклажани2 шт.

цукіні1 шт.

солодкий перець2 шт.

цибуля1 шт.

помідори6 шт.

вода1 л

сіль3 ст. л.

цукор1 ст. л.

оцет яблучний2 ст. л.

оцет бальзамічний1 ч. л.

оливкова олія – 7 ст. л.

цукрова пудра1 ст. л.

мед1 ч. л.

980-ovoshi_na_grile2_resizeПриготування:

Перець почистіть, а баклажани і цукіні наріжте.

Приготуйте маринад з води, солі, цукру та оцту. Залийте їм баклажани.

Змішайте оливкове масло, цукрову пудру, сіль і перець. Перемішайте все це з болгарським перцем і цукіні. Залиште овочі на 20 хвилин.

Нанизайте баклажани, цукіні, перець і помідори на шампури і підсмажте до готовності. Наріжте цибулю. Приготуйте заправку з олії, бальзамічного оцту і меду. Змішайте всі інгредієнти.