Класичний шашлик від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Ігор Місевич розповів, як приготувати м’ясо на пікніку, щоб друзі влаштували вам справжні овації.

Інгредієнти:
ошийок старої свині800 г
ошийок молодої свині800 г
червоне сухе вино350 мл
сіль2 ст. л.
перець2 ч. л.
мінеральна газована вода500 мл
оливкова олія – 50 мл
ківі1 шт.

873260Приготування:
М’ясо наріжте на кубики зі сторонами по 5 см. Молодий ошийок залийте теплим червоним вином і посоліть. Старий ошийок залийте мінеральною газованою водою, додайте натертий ківі і посоліть. Маринуйте м’ясо 2 години. Відіжміть м’ясо, змастіть його маслом з чорним перцем і нанизуйте на шампури. Смажте на добре розпеченому вугіллі по 6 хвилин з кожного боку. Подавайте гарячим.