Домашній чізкейк без випічки

Все буде смачно

Якщо страва виглядає складно і вишукано, це не завжди означає, що потрібно звернути гори і оволодіти різноманітними кухарськими секретами, аби її приготувати. Ось цей чізкейк, наприклад, можна легко зробити вдома, і вийде він смачніший, ніж у багатьох кафе і кондитерських.

Інгредієнти:

350 г печива

120 г вершкового масла

1/3 склянки какао

250 г розм’якшеного вершкового сиру

1/3 склянки цукру

2 ч. л. екстракту ванілі

1 склянка сметани

250 г збитих вершків

1 ч. л. цукрової пудри

600 г вишневого варення

preview-650x341-98-1461145438

Спосіб приготування:

Подрібнити печиво у м’ясорубці, комбайні або блендером. Розтопити вершкове масло. Додати 3 ч. л. какао і розтоплене вершкове масло. Перемішати. Утрамбувати по периметру рознімної форми (20-26 см). Поставити до холодильника хвилин на 20, поки робиться крем.

У великій мисці збити вершковий сир і цукор до отримання однорідної маси. Додати сметану і ваніль, а потім влити збиті вершки.

Половину отриманої суміші викласти у форму та рівномірно розподілити. В іншу половину додати цукрову пудру і залишки какао. Акуратно викласти отриману масу поверх першого шару. Поставити до холодильника мінімум на 4 години.

Розрізати на частини. Полити кожен шматок вишневим варенням. За бажанням можна також прикрасити краї збитими вершками.

Джерело: AdMe.ru