Печиво «Кураб’є» від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Алла Ковальчук поділилася секретами створення ніжного, розсипчастого, витонченого – печива «Кураб’є».

Інгредієнти:

борошно – 300 г

вершкове масло – 200 г

цукрова пудра – 80 г

яєчний білок – 1 шт.

абрикосовий джем – 80 г

Читайте також: імбирне печиво – покроковий рецепт на всі випадки життя!

8c37e97579bb3fbf515db8a2dad28

Приготування:

Вершкове масло кімнатної температури перемішайте до однорідності з цукровою пудрою міксером. Додайте білок і збийте до кремоподібного стану.

Додайте двома етапами борошно, розмішуючи ложкою. Замісіть м’яке тісто.

Тісто розкачайте на пласт товщиною 0,5 см. Чаркою виріжте печиво діаметром 3-4 см та викладіть  його на деко.

Ребром чайної ложки зробіть на печиві насічки. У центр кожного печива викладіть джем. Випікайте 10 хвилин за температури 180°C.