Ігор Місевич навчить запікати підчеревину

Все буде смачно

На власній кухні ви станете справжніми чарівниками в кулінарії. Адже ми продовжуємо ділитися найулюбленішими, на жаль забутими, але такими смачними рецептами, які пройшли через покоління. І ми підготували для вас дещо особливе та дуже ситне. Ця страва заслужила звання народної. Наші мами та бабусі готували її на свята і завжди з гордістю подавали на стіл. Найніжніше, мякеньке, просочене часничком сальце у парі із соковитим прошарком м’яса! Тільки уявіть ці смачні смужки під золотавою скоринкою! Духмяний, запашний аромат так і кличе відрізати шматочок та з’їсти його зі скибочкою свіжого хліба! Готуйте блокноти, аби записати рецепт улюбленої запеченої підчеревини…

І щоб ви поласували пряною підчеревиною, кулінар Ігор Місевич вперше поділиться сімейним рецептом його бабусі. Крім того, ви приготуєте особливу страву – рум’яні, соковиті, запашні свинячі щічки з пікантною легкою гостринкою, запечені на м’якій, ароматній подушці із овочів. Рецепт цієї смакоти Ігор привіз із Польщі, де страва вважається справжнім делікатесом.

big_51552

Більше жодної старої, смердючої та жорсткої запеченої підчеревини! Ви побачите унікальні методи перевірки її на свіжість та якість. Ми розповімо, як повністю просочити прошарки сала і м’яса спеціями, аби вони вийшли неймовірно ароматними та смачними? Покажемо, що зробити з підчеревиною, аби її шкірка під час запікання не перетворилася на тверду підошву? Та відкриємо особистий секрет бабусі Ігоря Місевича – як запекти підчеревину, аби вона залишилася неймовірно соковитою?

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (17 квітня) о 9 ранку на СТБ!