Алла Ковальчук навчить готувати торт «Карпати»

Все буде смачно

На вас чекає справжнє кулінарне диво. Кожен, хто бодай раз куштував цей десерт, назавжди запам’ятав особливий смак пухкого, немов хмаринка, бісквіту, насиченого молочно-шоколадного крему та його надзвичайно колоритне оформлення. Наші мами та бабусі із вуст в уста передавали рецепт, щоразу намагаючись повторити оригінальну форму, що стала візитівкою десерту. Однак, вдавалося це далеко не усім. Ті ж, у кого виходило підкорити примхливі солодкі гори, вважалися кращими з кращих. Готуйтеся до справжніх кулінарних чудес – на вашому столі виростуть цілі гори найсмачніших солодощів, бо ви навчитеся готувати надзвичайний торт «Карпати»!

Y18A9558Народна улюблениця Алла Ковальчук знає секретний рецепт цього торта. Її бабуся зберегла його у своєму кулінарному зошиті. Настав час відкривати таємниці загадкових карпатських гір. Ви дізнаєтеся, як приготувати ніжні, пухкі та водночас щільні та міцні коржі для багатошарового торту? Які яйця обрати, щоб бісквіт гарно тримав форму? Ми розкажемо вам, що додати до тіста, щоб після випікання коржі не були забитими? Який інгредієнт допоможе щільним коржам з легкістю увібрати в себе крем? І головне: ви навчитеся створювати оригінальну  форму знаменитого десерту!

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї суботи (15 квітня) о 9 ранку на СТБ!