PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Рибні палички від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Якщо ви вже навчилися готувати тушкованого минтая та рулети з нього, сама час опанувати рецепт рибних паличок від Алли Ковальчук.

Інгредієнти:

філе минтая – 600 г

яйця – 2 шт.

петрушка – 5 гілочок

сіль –  10 г

перець – 1 г

черствий білий хліб – 300 г

борошно – 90 г

0748019c693fdbed7eeb83ebc2e0c08a

Приготування:

Розморозьте рибу так само, як у попередньому рецепті.  Розберіть її на філе, але шкірку не знімайте. Філе дрібно наріжте двома ножами. Додайте подрібнену петрушку і жовтки яєць і перемішайте  ложкою.

Фарш відбийте. Викладіть фарш у форму, застелену харчовою плівкою, утрамбовуючи його ложкою.  Накрийте плівкою і поставте  в морозильник на 1 годину.

Наріжте фарш паличками. Збийте вінчиком яйця. Обкачайте палички в борошні, а потім – у збитих яйцях. Обкачайте їх у панірувальних сухарях, знову в яйцях і ще раз – у сухарях. Рибні палички обсмажуйте в фритюрі впродовж 3 хвилин.