PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Сирна ковбаса від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Алла Ковальчук розповіла, як приготувати сирну ковбаску з різнокольоровою начинкою із сухофруктів, що просто тане у роті.

Інгредієнти:

пісочне печиво – 400 г

вершкове масло – 300 г

цукор – 150 г

сир (будь-якої жирності) – 400 г

курага – 70 г

родзинки – 75 г

цукати – 70 г

Читайте також: ковбаса кров`яна – рецепт класичний!

IMG_1241

Приготування:

Цукати  наріжте на шматочки розміром як родзинки. Замочіть їх разом з родзинками в теплій воді на 5-7 хвилин. Обсушіть їх паперовим рушником.

Міксером збийте вершкове масло кімнатної температури з цукром на однорідну повітряну масу.

Сир перетріть через сито та з’єднайте з маслом. Додайте подрібнене на крихти печиво. Все добре перемішайте ложкою. Курагу наріжте на дрібні кубики і разом з цукатами та родзинками додайте до сирної маси. Ще раз добре перемішайте.

Сформуйте сирну ковбасу так само, як і шоколадну. Залиште в холодильнику на 1-2 години.