Алла Ковальчук навчить тушкувати минтай

Все буде смачно

Свого часу цю рибу недооцінювали, продавали за копійки, називали «їжею для котів», та це лише ті, хто просто не вмів її готувати. Наші бабусі завжди знали, що вона – джерело вітамінів та мінералів. Саме тому створювали із неї дивовижні страви, які вражали різноманіттям смаків. Ніжна, із тендітною скоринкою, насичена духмяним соком з овочів рибка, що займала перше місце у переліку коронних страв наших мам та бабусь. Згадайте неперевершений смак тушкованого минтаю з овочами.

Photo510469834mainЗавдяки порадам досвідченого рибалки та народної улюблениці – Алли Ковальчук – ви дізнаєтеся про всі тонкощі приготування цієї морської рибки. Та навчитеся створювати із минтаю ще дві неймовірно прості та дуже смачні страви: хрусткі та соковиті рибні палички, які точно дадуть фору магазинним напівфабрикатам, а також апетитні рулети з минтаю. Все це ви приготуєте менше ніж за півгодини. Ви дізнаєтеся, яка довжина минтаю говоритиме про його найкращі смакові якості. Як його розморозити, щоб позбутися різкого рибного запаху. Яким чином викладати овочі у деку, щоб риба не підгоріла. Та коли слід її солити, щоб вона не була сухою.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (10 квітня) о 9 ранку на СТБ!