PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Алла Ковальчук навчить готувати шоколадну ковбасу

Все буде смачно

Від якої ковбаси раніше не могла відмовитися жодна дитина? І не тому, що це дефіцитна салямі… А тому що вона така м‘яка, солодка, з хрумким печивом усередині… Так, це найпопулярніший десерт усіх часів та народів – шоколадна ковбаcа!

1290695855_chocolate-kolbasaАле це ще не все! В асортименті ніжна сирна ковбаска з різнокольоровою начинкою із сухофруктів, що просто тане у роті. Та невимовно смачні та корисні медові кульки, які ви зробите буквально за 5 хвилин. Ви дізнаєтеся, що додати у тісто, аби печиво для ковбаси було розсипчастим і не розмокало. Що треба робити, аби какао не взялося грудочками у кремі. Як сформувати десерт, аби він не розтікався та не розвалювався на шматки. Знатимете, як правильно охолоджувати шоколадну ковбасу, аби вона всередині була м’якенька і при цьому не втратила форму при нарізанні. А також навчитеся відрізняти справжні та корисні цукати від підробки.Та чистити банани лише за 5 секунд.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї суботи (9 квітня) о 9 ранку на СТБ!