PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Перлова каша від Самвела Адамяна

Все буде смачно

Завдяки родинним рецептам бабусі Самвела Адамяна і його особистим кулінарним секретам – на вашому столі буде ніжна, кремова, неймовірно смачна і ароматна перлова каша.

Інгредієнти:

перлова крупа – 460 г

вода – 1 л 250 мл

сіль – 2 ч. л.

вершкове масло – 50 г

кисляк – 900 мл

24b0b4bd2bb2bad48efefa5775773ee7

Приготування:

Крупу висипте у сито. Ретельно промийте її під холодною водою. Викладіть у миску та залийте кисляком кімнатної температури. Залиште крупу на 1 год.

Знову промийте її під холодною водою та викладіть у каструлю. Залийте водою та доведіть до кипіння. Злийте окріп і знову залийте холодною водою. Додайте сіль, доведіть до кипіння та варіть на повільному вогні впродовж 30 хвилин.

Зніміть каструлю з вогню та закутайте в плед. Залиште на 20 хв. Зніміть плед,  додайте вершкове масло та перемішайте.