PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Маринована мойва від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розповіла, як приготувати чудову альтернативу дорогому оселедцю.

Інгредієнти:

мойва – 500 г

цибуля – 1 шт.

цукор – 1 ч. л.

сіль – 2 ст. л.

оцет – 1 ч. л.

лаврове листя – 3 шт.

горошини духмяного перцю – 10 шт.

DSC03886

Приготування:

Підготуйте мойву так само, як у попередньому рецепті.

У воді кімнатної температури розчиніть сіль, цукор, горошини духмяного перцю, лаврове листя та оцет.

Залийте маринадом мойву. Викладіть зверху півкільця цибулі. Накрийте тарілкою та поставте зверху банку з водою. Залиште на 40 хвилин за кімнатної температури.