Алла Ковальчук навчить жарити мойву

Все буде смачно

Приготуйтеся до фантастичної подорожі у минуле, аби згадати, навчитися готувати і знову поласувати особливою стравою. Тільки-но уявіть золотисті, хрумкі, духмяні смужки маленьких рибок…Відкусивши шматочок однієї, ви відчуєте легкий смак ніжного, білого, соковитого м’яса. А з’ївши порцію, неодмінно візьмете добавку. Адже це найсмачніша у світі  – смажена мойва!

zharenaya-mojvaНіякого рибного смороду та неприємного присмаку, адже відома кременчуцька рибачка та кулінарний експерт Алла Ковальчук розкриє таємний рецепт своєї бабусі. З найдоступнішого виду риби ви приготуєте аж  чотири неймовірні страви. Крім улюбленої смаженої мойви, на вас чекає золотиста, хрумка, духмяна та дуже смачна мойва у клярі. Ви також подасте на стіл мариновану мойву, котра стане чудовою альтернативою дорогому оселедцю.  Солоненький смак, м’якеньке м’ясо під скибочками хрумкої цибульки. Всі гості будуть у захваті від такої закуски. А наостанок – блискучі та духмяні, ваші улюблені домашні шпроти у густому масляному соусі.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (27 березня) о 9 ранку на СТБ!