Алла Ковальчук навчить готувати відкриті пироги

Все буде смачно

Кухня шоу «Все буде смачно!» наповниться запаморочливим ароматом соковитого м’ясця, апетитних шампіньйонів та хрусткої припеченої скоринки. Наші бабусі готували його як на великі свята, так і на вечерю в будень. Він миттю ставав центром уваги всієї родини. Адже немає нічого смачнішого у світі, аніж відкритий м’ясний пиріг.

Неперевершений знавець бабусиних страв Алла Ковальчук дасть справжній майстер-клас з приготування відкритих пирогів. Крім класичного м’ясного, ви ласуватимете ще двома: овочевим пирогом з м’якенькою, ніжною, мов крем, квасолею, хрумкою кукурудзою і тягучим сиром. Та фруктовим пирогом – з кисло-солодкими яблуками, родзинками та ароматом лимона.

foto-111

Ви дізнаєтеся, як правильно замішувати дріжджове тісто для відкритого пирога. Що додавати до м’ясної начинки, аби вона не була сухою. Як формувати пиріг, аби він не розвалився під час випікання та нарізання. Дізнаєтеся, чим змастити пироги, аби вони мали золотисту скоринку. Що зробити з пирогом, аби його верх не пригорів. Також ми покажемо, як перетворити відкриті пироги на витвори мистецтва, прикрасивши їх решіткою, спіральками та ситом з тіста.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї суботи (26 березня) о 9 ранку на СТБ!