Ліверна ковбаса від Сергія Калініна

Все буде смачно

Поєднання курячої грудочки та печінки, ніжної морквини та смаженої цибульки – Сергій Калінін навчив готувати улюблену з дитинства ліверну ковбасу.

Інгредієнти:

куряча печінка – 1 кг

куряча грудинка – 1 шт.

цибуля – 3 шт.

морква – 1 шт.

яйця- 5 шт.

желатин – 30 г

мускатний горіх – 5 г

базилік – 3 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 5 г

лаврове листя – 2 шт.

Читайте також: ковбаса кров`яна – рецепт від Алли Ковальчук!

74239634_73796619_33

Приготування:

Відваріть цілу морквину та курячу грудинку впродовж 20 хвилин з лавровим листям.

Окремо відваріть курячу печінку впродовж 15 хвилин. Цибулю наріжте на кубики та обсмажте на олії.

Курячу грудинку, печінку та моркву пропустіть 2 рази через м’ясорубку з дрібною решіткою.

Обсмажену цибулю пропустіть 1 раз.

Додайте до суміші базилік, мускатний горіх, мелений перець, сіль і все добре перемішайте.

Додайте яйця і знову перемішайте масу.

Розчиніть желатин у бульйоні. Додайте до фаршу желатинову суміш та перемішайте. Поставте фарш у холодильник на 30 хвилин.

За допомогою харчової плівки сформуйте ковбаски. Відваріть їх упродовж 45 хвилин. Готову ковбасу покладіть у крижану воду.