Курячі сердечка від Сергія Калініна

Все буде смачно

М’які ніжні м’ясні шматочки з особливим пікантним присмаком у ароматному вершковому соусі – вони просто тануть у роті. Варто спробувати один – і зупинитися несила. Сергій Калінін розповів, як приготувати курячі сердечка у сметані.

Інгредієнти:

курячі сердечка – 1 кг

цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

борошно – 50 г

сметана – 60 мл

молоко – 35 мл

олія – 60 мл

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 2,5 г

serdechki-v-lukovom-souse

Приготування:

Із сердечок зніміть плівку, зріжте судини, жир, видаліть кров та промийте їх.

Відваріть сердечка в підсоленій воді впродовж 5 хвилин. Потім злийте окріп та обсмажте сердечка впродовж 5 хвилин на олії на сильному вогні. Зменште вогонь до мінімуму, додайте борошно та обсмажте серця ще хвилину.

Змішайте сметану, молоко та вилийте молочну суміш до сердечок. Посоліть та поперчіть їх. Накрийте кришкою і тушкуйте впродовж 5 хвилин.

Цибулю наріжте на півкільця, а моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі впродовж 5 хвилин на олії.

Додайте обсмажені овочі до сердечок у сметані, перемішайте, накрийте кришкою, зніміть з вогню і залиште на 5 хвилин.