PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Незвичайний рецепт гречаної каші

Все буде смачно

Гречана каша містить велику кількість рослинного білка, вітаміну В, заліза, магнію, і при цьому вона малокалорійна. Потрібно лише правильно і смачно її приготувати.

Інгредієнти (на 3 порції):

гречана крупа150 г

індичка300 г

ріпчаста цибуля — 1 шт.

томатна паста2 ст. л.

часник2 зубчики

морква1 шт.

рослинна олія2-3 ст. л.

Приготування:

Гречку промити, підсушити на сковороді, змащеній олією.

Обсмажити дрібно порізану цибулю, кубики м’яса і натерту на крупній тертці моркву до золотистого кольору. Додати томатну пасту, ретельно перемішати.