Сергій Калінін навчить готувати курячі сердечка

Все буде смачно

Ця м’ясна страва обійдеться вам у копійки, адже основний інгредієнт для неї – дешевший навіть за куряче філе чи гомілки. А смак вона має такий вишуканий, що може позмагатися з багатьма ресторанними делікатесами. М’які ніжні м’ясні шматочки з особливим пікантним присмаком у ароматному вершковому соусі – просто тануть у роті. Варто спробувати один – і зупинитися несила. Звичайно, мова йде про курячі сердечка у сметані.

Ви приготуєте найсмачніші курячі серця без проблем, без зайвих витрат і лише за півгодини. А все завдяки рецепту дідуся Сергія Калініна. Незамінний експерт шоу «Все буде смачно!» не тільки відкриє сімейні таємниці приготування, а ще й поділиться особистими секретами. Але це іще не усі обожнювані з дитинства м’ясні смакоти. Ви навчитесь готувати ще одну страву. Поєднання курячої грудочки та печінки, ніжної морквини та смаженої цибульки. Закута у ковбаску однорідна, кремова консистенція з неймовірно насиченим, духмяним ароматом спецій. Так і хочеться скоріш відрізати шматочок і з’їсти його навіть без хліба. Улюблений, рідний, дуже м’ясний смак дитинства – та сама ліверна ковбаса.

kurinye-serdechki

Ви дізнаєтесь унікальні секрети, з якими курячі сердечка перетворяться на коронну страву вашого столу. Вперше побачите, як правильно обирати свіжі курячі серця, котрі матимуть яскравий смак та зберігатимуть користь. Ми покажемо, що треба зробити з кожним сердечком, щоб готова страва не гірчила. Поділимося унікальним способом, який вирішить головну проблему у приготуванні сердечок у сметані – як підготувати серця, щоб вони не перетворилися на шматочки гуми під час смаження? А також – як підготувати сердечка, щоб вони не вийшли сухими?

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (20 березня) о 9 ранку на СТБ!