Алла Ковальчук навчить готувати печиво «Грибочки»

Все буде смачно

Ця страва – вабила і дивувала у дитинстві. І тепер вона знову буде на вашому столі. Цілий кошик сюрпризів, які ніби щойно з лісу, зі свіжої росяної трави. Такі звабливі, такі справжні. Абсолютно не схожі на… десерт! Блискучі, апетитні коричневі шляпки. Стрункі та міцні ніжки. А варто лише відкусити – просто тануть у роті. Терпкуватий присмак шоколадної глазурі заворожує, а тонкий молочний присмак макових зерен дарує неймовірну насолоду. Алла Ковальчук навчить готувати печиво «Грибочки».

Навіть якщо сезон грибів давно закінчився – у вас цілий рік будуть лісові гостинці на столі.  Та щоб грибочки були, як справжні, потрібне особливе тісто. І Алла Ковальчук готова розкрити родинний супер-рецепт. Ви дізнаєтесь, що додати до тіста, аби воно легко ліпилося і добре тримало форму. Який інгредієнт не дасть тісту стати твердим, мов камінь. І які секретні інгредієнти нададуть грибочкам особливого лісового аромату.

pechene-gribochki

Готуйтеся! На вас чекає цілий феєрверк несподіваних кулінарних прийомів. Ви навчитеся  формувати шапочки грибів так, щоб їх легко можна було з‘єднати з ніжками. Дізнаєтесь, що треба зробити, аби ніжки після випікання залишилися рівними і акуратними. Та легко змайструєте спеціальний пристрій, який акуратно підсушить грибочки і не дасть глазурі стекти із шапочок.  А щоб лісовим боровикам було не сумно у кошику – з одного і того ж тіста ви приготуйте ще один вид грибів: шампіньйони! Їх ви зліпите за лічені секунди, і вже за 15 хвилин – можете чаювати…

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (19 березня) о 9 ранку на СТБ!