М’ясні пишки від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати класичні пишки. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом оригінальних пишок з м’ясом.  

Інгредієнти:

борошно – 400 г

вода – 250 мл

яловичина – 250 г

свинина – 250 г

часник – 1 зубчик

соєвий соус – 2 ст. л.

олія – 2 ст. л.

перець чорний мелений – ½ ч. л.

петрушка – 3 гілочки

кріп – 3 гілочки

цибуля – 2 шт.

яйця – 1 шт.

kartofelnye-pampushki-s-myasom

Приготування:

Приготуйте начинку. Свинину і яловичину перемеліть за допомогою м’ясорубки.

До фаршу додайте 2 розмелені на м’ясорубці цибулини та розчавлений зубчик часнику.

Наріжте кріп і петрушку та додайте до фаршу. Додайте соєвий соус і перець. Перемішайте начинку і відбийте її. Відставте на 10 хвилин.

Приготуйте тісто. Змішайте в мисці воду, олію та борошно. Замісіть тісто і розділіть його на 6 частин.

Розкачайте кожен шматочок тіста на круглий пласт.

На пласт викладіть частину фаршу і сформуйте трикутну пишку.

Змастіть пишки збитим яйцем.

Викладіть пишки на деко с пергаментом і випікайте в духовці за температури 180°C 30 хвилин.