Рулетні тістечка від Лізи Глинської

Все буде смачно

Ліза Глинська розповіла, як приготувати вишукані та неперевершені рулетні тістечка з кавовим кремом.

Інгредієнти:

згущене молоко – 400 г

яйця – 2 шт. + 3 жовтки

сіль – 2 г

сода – 1/3 ч. л.

сік лимона – 1/3 ч. л.

борошно – 175 г

вершкове масло – 50 г

розчинна кава – 2 ч. л.

молоко – 300 мл

крохмаль – 15 г

цукор – 20 г

молочний шоколад – 30 г

желатин – 5 г

0L2A98591Приготування:

Приготуйте таке ж тісто, як для рулету на згущеному молоці. Тільки разом з яйцями додайте до тіста каву, заварену в 1 ст. л. води. Спечіть корж і скрутіть рулет так само, як і рулет на згущеному молоці.

Приготуйте крем. Желатин залийте 2 ст. л. води кімнатної температури. Залиште на 10 хвилин. Молоко і каву нагрійте в сотейнику.

Жовтки розітріть з цукром, борошном і крохмалем та додайте їх у сотейник.

Перемішайте, доведіть до кипіння та проваріть упродовж хвилини. Зніміть їх з вогню та накрийте харчовою плівкою.

Поставте суміш у холодильник на 30 хвилин. Вершкове масло збийте до пишності, змішайте з кремом і знову збийте.

Розкрутіть рулет і змастіть корж кремом товщиною 2 мм. Знову скрутіть рулет.

Розріжте його впоперек на 8 частин. Переверніть тістечка, викладіть на блюдо та прикрасьте кремом. Поставте в холодильник на годину.