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
(Русский) Рецепт рулета на сгущенном молоке | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Рулет на згущеному молоці від Лізи Глинської

Все буде смачно

Ліза Глинська відкрила дивовижні секрети приготування ніжного, м’якенького, улюбленого з самого дитинства – рулету на згущеному молоці.

Інгредієнти:

згущене молоко – 500 г

яйця – 2 шт.

сіль – 2 г

сода – 1/3 ч. л.

борошно – 160 г

вершкове масло – 70 г

лимони – 2 шт. + 1 ч. л. соку

яблуко – 1 шт.

цукор – 100 г

крохмаль – 1 ст. л.

чорний  шоколад – 100 г

вершки – 20 мл

Приготування:

Згущене молоко з яйцями збийте міксером упродовж 3-4 хвилин. Вершкове масло розтопіть на паровій бані та охолодіть до кімнатної температури.

Додайте масло до згущеного молока з яйцями та перемішайте до однорідності. Додайте соду, гашену соком лимона, просіяне борошно з сіллю та знову перемішайте.

Деко застеліть пергаментом. Вилийте тісто на деко шаром товщиною 0,5 см. Випікайте 12-15 хвилин у заздалегідь розігрітій до 180°C духовці.

Корж перекладіть на рушник та зніміть пергамент. Скрутіть з коржа рулет разом з рушником та залиште на 10-15 хвилин.

Лимони обдайте окропом, зніміть цедру та вичавте сік.

Яблуко обчистіть від шкірки, вийміть кісточки та наріжте на кубики розмірами 2 на 2 см. Подрібніть їх у блендері з соком і цедрою та перекладіть у сотейник.

Додайте цукор, крохмаль і перемішайте.

Проваріть на середньому вогні 3 хвилини, постійно помішуючи. Затягніть харчовою плівкою по поверхні начинки та залиште на столі на 20 хвилин.

Розкрутіть рулет. Нанесіть на нього начинку шаром товщиною 2 мм, відступаючи від країв 1-1,5 см. Щільно скрутіть рулет.

Загорніть його в харчову плівку.

Змішайте згущене молоко і вершки. Нагрівайте, періодично помішуючи, впродовж 4-5 хвилин на паровій бані. Дрібно поріжте шоколад та додайте половину до згущеного молока з вершками. Перемішайте та залиште до розчинення шоколаду, періодично помішуючи.

Зніміть суміш з вогню та додайте шоколад, що залишився. Знову перемішайте. Додайте холодне вершкове масло, перемішайте та охолодіть до температури тіла.

З рулету зніміть харчову плівку. Перекладіть його на решітку швом униз. Нанесіть на рулет глазур рівномірним шаром.

Поставте десерт у холодильник на годину.