Паштет з яловичини від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати паштет зі свинини. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом паштету з яловичини.

Інгредієнти:

яловичина (пашина) – 500 г

морква – 1 шт.

цибуля – 2 шт.

масло – 100 г

олія – 20 мл

мускатний горіх – 3 г

насіння коріандру – 3 г

майоран – 3 г

цукор – ½ ч. л.

сіль – 1 ч. л.

перець чорний мелений – ½ ч. л.

9c1616dce88f7af8dd5012085a5ed33a

Приготування:

Наріжте м’ясо на кубики та обсмажте на рослинно-вершковій суміші впродовж 2 хв. – до легкої скоринки.

Обчистіть овочі. Моркву наріжте на соломку, а цибулю – на кубики. Додайте овочі до м’яса та обсмажте впродовж 3 хв.

Висипте все в казан, залийте окропом, накрийте кришкою та поставте на великий вогонь. Коли вода закипить, зменште вогонь до мінімуму та тушкуйте страву годину.

Готове м’ясо та овочі двічі пропустіть через дрібну решітку м’ясорубки. Змішайте масу з перетертим насінням коріандру, майораном, мускатним горіхом, сіллю, перцем та цукром.

Додайте бульйон і м’яке вершкове масло. Вимісіть масу міксером.